Almette inseamna acum mai multa joaca, mai mult alint si bucurie

Pentru a ne bucura din plin de viata, avem nevoie sa ne exersam mai des aceasta stare de bine. 

Sunt zile in care lista cu lucrurile pe care le ai de facut pana la pranz este coplesitoare? Sau toata lumea e stresata in jurul tau si nu reusesti sa mai strecori si o portie de ras, ca pe vremuri, in programul tau?

Cu siguranta ai momente in care vrei sa pui totul pe stop si sa te dai un pas in spate, sa stai la soare si sa-ti lasi gandurile sa zboare departe…la zilele fara griji, cand totul era doar despre jocurile tale, prietenii tai sau persoana iubita. Sau te gandesti cu nostalgie la cum ti-ai inceput povestea de iubire si ai vrea sa retraiesti starea aia pura de emotie, ca atunci cand ti-a zis prima data ca te iubeste. Iti imaginezi un cadru perfect, in care nu-si are locul nimic altceva decat grija si iubire. Momentul acela duios si pufos, ca o papadie intr-un camp cu maci.

Tocmai pentru a ne bucura din plin de viata si a face toate lucrurile de pe lista de mai sus, trebuie sa ne exersam mai des starea de bine. Cum ar fi sa experimentezi mai des aceasta stare, cu un mic ajutor din partea noastra? 

Almette isi propune de acum inainte sa scoata si mai mult in evidenta latura ta delicata.  Oricare ar fi ea: un ras copios, un film alaturi de prieteni, un alint de la cel drag, o joaca asemenea unui balsam, alaturi de bebelusul tau; sau un gust delicat si pufos, ca o papadie.

Din vara asta, Almette iti reaminteste in fiecare dimineata ca tu esti joaca. Esti alint. Esti bucurie.

Almette, prin naturaletea, textura aerata si gustul sau delicat, iti da o stare de bine, “pufoasa”, asemenea unei papadii.

Articole similare

Almette inseamna acum mai multa joaca, mai mult alint si bucurie

AFLĂ MAI MULTE

Legume de vara

AFLĂ MAI MULTE

Marele mic dejun cu Almette!

AFLĂ MAI MULTE

3 gustari usoare dupa Paste

AFLĂ MAI MULTE

Legatura dintre miros si emotii

AFLĂ MAI MULTE

Relatia dintre emotii si alimentatie

AFLĂ MAI MULTE