Cum sa-ti amenajezi masa de Craciun

Aceste sfaturi si trucuri te pot ajuta sa creezi o atmosfera festiva acasa.

Cel mai simplu mod de a intra in spiritul sarbatorilor acasa este sa iti decorezi masa pe care vei lua masa de Craciun. Nu ai nevie de vesela scumpa saucu tematica speciala de Craciun. Imbraca-o cu o ghirlanda, adauga suporturi de lumanari de argint sau aranjamente de lemn. Compleaza cu accesorii in tonuri mai puternice sau vaze cu flori   – si astfel poti face din masa ta o masa de poveste.

 

Lasa-le celor dragi o supriza in dreptul locurilor. Renunta la pambliga obisnuita si inlocuieste-o cu niste crengute verzi. Impacheteaza cadourile in hartie simpla, in culori neutre, si gestul tau va iesi in evidenta intr-un mod foarte simplu.

 

Nu rezerva cele mai spectaculoase decoratiuni doar mesei din camera de zi. Umple fiecare coltisor din casa cu spiritul sarbatorilor. Foloseste o coronita pentru a impodobi masa de la intrare sau alte obiecte festive pentru a raspandi culoare pe holul din casa. Inspira-te din culorile naturii pentru schema de decorare: crengi verzi, ghirlande com binate cu citrice in sezon, cum ar fi lamai, mandarine si portocale.

 

Daca vrei sa decorezi intreaga casa de sarbatori, uite 5 idei pentru o casa ca-n povesti

 

Articole similare

Plan de curatenie de weekend #3

AFLĂ MAI MULTE

Plan de curatenie de weekend #2

AFLĂ MAI MULTE

Plan de curatenie de weekend #1

AFLĂ MAI MULTE

Lucruri la care nu ar trebui sa renunti inca

AFLĂ MAI MULTE

Cum sa-ti organizezi dulapul in 8 moduri simple

AFLĂ MAI MULTE

Culori si emotii: moduri in care esti influentat de culorile interioriului

AFLĂ MAI MULTE