Mai multa intimitate pentru gradina ta

Creeaza-ti un spatiu intim unde te poti refugia de agitatia vietii cotidiene chiar la tine in curte, prin cateva trucuri simple.

Atunci cand traiesti intr-un cartier foarte populat, sa ai un loc retras la tine in curte poate deveni un obiectiv greu de atins. Si totusi, asta nu inseamna ca nu-ti poti crea un refugiu doar al tau, in care sa ai parte de putina liniste si pace. Incearca trucurile noastre naturale pentru mai multa intimidate, chiar in gradina ta!

1. Foloseste o serie de arbusti vesnic verzi pentru a crea un panou natural intre tine si vecinii tai. Incearca sa construiesti un gard viu din chiparos japonez, ienupar Blue Star, tuia sau molid conic, care sa te fereasca de ochii curiosilor.

2. Pentru verande, poti incerca o mini-gradina etajata construita din jardiniere dispuse in mod egal pe 3 sau 4 nivele. In aceste ghivece, ai posibilitatea de a crea o perdea naturala cu ajutorul plantei Ceropegia, cunoscuta si sub numele de Lantul Inimilor sau din binecunoscuta iedera.

3. Daca iti doresti ceva mai colorat, dar la fel de eficient, cumpara petunii curgatoare, trandafiri cataratori sau Thunbergia (denumita si Suzana cu ochi negri) si lasa-le sa creasca pe gard pana cand acopera totul in culori surprinzatoare si arome unice.

Lasa-ti imaginatia sa zburde si creeaza un spatiu deosebit, in care intimitatea si naturaletea sunt la ele acasa!

Articole similare

Plan de curatenie de weekend #3

AFLĂ MAI MULTE

Plan de curatenie de weekend #2

AFLĂ MAI MULTE

Plan de curatenie de weekend #1

AFLĂ MAI MULTE

Lucruri la care nu ar trebui sa renunti inca

AFLĂ MAI MULTE

Cum sa-ti organizezi dulapul in 8 moduri simple

AFLĂ MAI MULTE

Culori si emotii: moduri in care esti influentat de culorile interioriului

AFLĂ MAI MULTE