Un plus de romantism in casa ta

Transforma  niste borcane simple in lumanari parfumate pe care le poti folosi la decorarea camerelor. Incearca diverse forme, marimi si culori, intr-o combinatie surprinzatoare ce va da o atmosfera romantica si colorata casei tale!

Cauta prin debara cat mai multe borcane pe care nu le mai folosesti, indiferent de marime sau forma. Vei avea nevoie de un spray adeziv, sclipici, pietre de sticla decorativa si in cazul in care vrei sa atarni borcanele, niste sfoara din iuta.

Borcane cu sclipici: Acopera interiorul borcanului cu un strat de spray adeziv, apoi toarna sclipici inauntru si agita-l pana se acopera toata suprafata. Lasa-l la uscat pentru 15-20 de minute si pune-i o pastila de lumanare in interior. 

Borcane cu pietre de sticla decorativa: Umple borcanul pana la jumatate cu pietricelele colorate si aseaza o lumanare pe centru. Apoi, mascheaza lumanarea pe margine cu mai multe pietre de sticla si gata! Acum ai niste borcane dragalase cu lumanarele parfumate, numai bune pentru a da un sentiment placut spatiilor preferate.

Daca vrei sa le atarni, foloseste niste sarma de aluminiu si inoada gatul borcanelor o data. Apoi, formeaza o bucla ca un maner si aranjeaza borcanele din loc in loc, astfel incat sa dea o lumina difuza oriunde le-ai pune. Noi ne-am inspirat de aici.

Articole similare

Plan de curatenie de weekend #3

AFLĂ MAI MULTE

Plan de curatenie de weekend #2

AFLĂ MAI MULTE

Plan de curatenie de weekend #1

AFLĂ MAI MULTE

Lucruri la care nu ar trebui sa renunti inca

AFLĂ MAI MULTE

Cum sa-ti organizezi dulapul in 8 moduri simple

AFLĂ MAI MULTE

Culori si emotii: moduri in care esti influentat de culorile interioriului

AFLĂ MAI MULTE