Invata sa ramai creativ

Dezvolta un ritual de dimineata, stai pe langa oameni care te inspira si alte sfaturi utile.

Uneori, creativitatea curge din ceruri, dar altadata, dupa cum stim cu totii, este ca si cum am scoate apa dintr-o piatra seaca. Urmatoarele sunt cele mai bune sfaturi pe care le poti aplica atunci cand vrei sa ramai creativ.

 

1. Inconjoara-te de oameni creativi. Fa cunostinta cu oameni din diferite industrii creative. Simplul fapt de a fi intr-un mediu creativ te va inspira si reimprospata.

2. Expune-te la cultura. Cauta si participa la evenimente de arta, muzica sau film – din 2 in 2 saptamani fa intodeauna altceva.

3. Dezvolta un ritual de dimineata. E important ca, inaintea unui demers creativ, sa repeti o actiune. In cele din urma, mintea ta va asocia momentul creativ cu acea actiune si te va ajuta sa intri intr-o stare benefica creativitatii.

4. Fa fotografii sau tine un jurnal. Un jurnal sau lucrurile pe care le surprinzi zi de zi te pot ajuta sa iti reimprospatezi creativitatea.

5. Indeparteaza obstacolele care stau in calea creativitatii tale. Acel prieten care se plange de viata lui poate astepta pana cand iti vei termina proiectele. Nu ai nevoie de energia lui negativa.

 

Citeste si Lasa creativitatea sa te conduca.

Articole similare

Cum sa-ti prioritizezi munca

AFLĂ MAI MULTE

5 pasi ca sa iti dai restart

AFLĂ MAI MULTE

Cum sa iti faci ordine prin ganduri

AFLĂ MAI MULTE

Fa 3 lucruri pentru tine

AFLĂ MAI MULTE

Cum sa-ti dezvolti sanatatea emotionala

AFLĂ MAI MULTE

De ce nu ne tinem de rezolutiile de An Nou

AFLĂ MAI MULTE