5 trucuri practice pentru a profita de spatiul din bucatarie

Inca exista modalitati de a obtine mai mult spatiu de dezpozitare in bucatarie. Iata cum!

Cand te invarti intr-o bucatarie mica, unul dintre lucrurile pe care le inveti este sa fii creativ si inventiv atunci cand vine vorba despre maximizarea spatiului.

Chiar si atunci cand simti ca utilizezi tot spatiul de stocare posibil, exista inca cateva modalitati de a obtine si mai mult spatiu in bucataria ta.

 

1. Adauga un raft pentru a mari spatiul de deasupra dulapurilor.

Daca dulapurile tale nu ating tavanul, spatiul ramas are potentialul de a deveni un spatiu de stocare nou. Din moment ce este putin cam in afara drumului (si poate greu de atins), utilizeaza-l pentru a stoca obiectele pe care nu le folosesti zilnic, cum ar fi suporturile de torturi, o tigaie rar folosita, vase mari de stocare sau o plita de aragaz.

 

2. Profita de spatiul de pe perete pentru depozitare.

Spatiul de perete este o bijuterie pentru depozitarea ustensilelor de bucatarie sau a condimentelor. Nu este cel mai evident loc de depozitare, dar are atat de mult potential. Poti lua in considerare adaugarea de rafturi suspendate.

 

3. Aseaza obiectele pe partea deschisa a unui dulap.

Daca ai un dulap care nu se sprijina pe un perete de pe ambele parti, utilizeaza partea sa deschisa pentru a monta rafturi sau a atarna obiecte mai mici, cum ar fi cutite sau un suport de condimente.

 

4. Adauga un alt raft in interiorul dulapului.

Cele mai multe dulapuri nu par sa aiba suficiente rafturi, astfel incat cea mai buna solutie pentru a obtine cea mai mare stocare este adaugarea de rafturi expandabile sau chiar cosuri care atarna chiar sub raft.

 

5. Nu uita de tavan.

Nu ai spatiu pentru a depozita ghivece sau diferite oale? Ia in considerare utilizarea unui raft care poate fi suspendat.

 

Citeste si Cele mai inventive solutii pentru curatenia casei.

Articole similare

Plan de curatenie de weekend #3

AFLĂ MAI MULTE

Plan de curatenie de weekend #2

AFLĂ MAI MULTE

Plan de curatenie de weekend #1

AFLĂ MAI MULTE

Lucruri la care nu ar trebui sa renunti inca

AFLĂ MAI MULTE

Cum sa-ti organizezi dulapul in 8 moduri simple

AFLĂ MAI MULTE

Culori si emotii: moduri in care esti influentat de culorile interioriului

AFLĂ MAI MULTE