Bucură-te

Cremă de brânză
VEZI
TOATĂ
GAMA

Explorează

Cottage Cheese
VEZI
TOATĂ
GAMA

3 noi senzații

#AlmetteCottageCheese

Descoperă noile sortimente Cottage Cheese de la Almette! Granule delicioase de brânză în 3 combinații inedite, nemaigustate: Răsfăț, Revigorant și Delicat.
MAI MULTE DETALII

Experimentează 3 noi senzații: Răsfăț, Revigorant și Delicat.

#Revigorant - granule delicioase de brânză și cremă de brânză

#Răsfăț - granule delicioase de brânză și iaurt cremos

#Delicat - granule delicioase de brânză și ricotta

Inspirație

#AlmetteMergeCu

Când îți lași imaginația să zburde, realizezi că #AlmetteMergeCu...multe! Fie că vorbim de o felie de roșie, sau o dimineață senină alături de o persoană dragă ție, Almette se potrivește perfect cu lucrurile care îți fac viața mai frumoasă.

MAI MULTE DETALII

#AlmetteMergeCu felii crocante de pâine și frunze proaspete de baby spanac. Tu ce combinație de ingrediente mănânci cu Almette?

#AlmetteMergeCu pâine prăjită, un strat generos de Almette cu smântână, piersici grill, miere și busuioc proaspăt. Încearcă această rețetă și spune-ne dacă se află în preferințele tale!

#AlmetteMergeCu gustul dulce al căpșunilor! O felie de pâine cu Almette, asezonată cu delicioasa aromă de primăvară este exact ce ai nevoie.

Pentru un mic dejun energizant și plin de vitamine, #AlmetteMergeCu cereale integrale și nuci, presărate cu fructe uscate și miere!

#AlmetteMergeCu luna iubirii, în care încerci, poate mai mult decât în orice perioadă a anului, să-ți răsfeți jumătatea.

#AlmetteMergeCu fiecare zi în care cauți un moment de relaxare care să te reîncarce cu energie și optimism!

#SavureazăAlmette

X
X
X
X
X