Lucruri la care nu ar trebui sa renunti inca

Cele mai fascinante case apartin oamenilor care au colectionat obiecte de-a lungul vietii.

Pentru majoritatea oamenilor, decorul din casa este rezultatul mai multor ani de colectionare. Fiecare piesa este o comoara pretioasa care le aduce aminte de un anumit loc, o poveste sau un moment in timp.

Asa ca, inainte de a-ti incarca masina pentru o excursie la cel mai apropiat centru de reciclat, gandeste-te daca vei regreta sau nu ca vei da aceste lucruri.

1. Carti

Cartile fizice au o valoare ce nu poate fi replicata in digital. Gandeste-te cum sa aranjezi toate cartile in decorul casei. Poti adauga rafturi in locuri neasteptate cum ar fi bucataria sau creeaza stive uriase de carti in fiecare colt disponibil.

2. Lucrari de arta

Arta cere sa fie colectata, insa in loc sa cumperi un tablou de umplutura mai bine asteapta pana cand gasesti piesa perfecta care iti completeaza decorul.

3. Fotografii

Pastreaza-le albumelor de fotografii vechi un loc special macar de dragul nostalgiei si amintirea zilelor dinainte de a avea mii de fotografii digitale stocate pe telefonul mobil.

4. Vederi si felicitari

Nu te gandi la ele ca la niste amintiri invechite. Felicitarile si vederile au o valoare emotionala puternica si ne reamintesc de persoanele apropiate si locurile minunate pe care le-am vizitat.

In final, pastreaza lucrurile cu adevarat importante, insa limiteaza-te la o cutie de dimensiuni rezonabile care se poate potrivi pe un raft standard sau intr-un dulap din casa. Nu vrei ca amintirile de ieri sa iti puna stapanire pe casa ta de astazi.

 

Citeste si despre moduri prin care iti ingreunezi curatenia casei.

 

Articole similare

Plan de curatenie de weekend #3

AFLĂ MAI MULTE

Plan de curatenie de weekend #2

AFLĂ MAI MULTE

Plan de curatenie de weekend #1

AFLĂ MAI MULTE

Lucruri la care nu ar trebui sa renunti inca

AFLĂ MAI MULTE

Cum sa-ti organizezi dulapul in 8 moduri simple

AFLĂ MAI MULTE

Culori si emotii: moduri in care esti influentat de culorile interioriului

AFLĂ MAI MULTE