5 sporturi de interior pe care le poti practica iarna

Multe dintre activitatile tale preferate din timpul verii pot fi de asemenea placute si iarna.

Vremea rece te impiedica sa participi la diferite activitati in aer liber? Multe dintre activitatile de care te bucuri in timpul verii pot fi de asemenea placute pe timpul iernii. Si nu, nu ne referim doar la patinaj si hochei, ci la o lista intreaga de activitati pe care le poti relua iarna aceasta.

 

Volei

Cine spune ca trebuie sa fii in aer liber ca sa te bucuri de un joc de volei? Jocul de voilei in interior este un tip de activitate fizica de care te poti bucura pe tot parcursul anului. Nici nu ai nevoie de un echipament special, ci trebuie doar sa iti aduni laolalta familia si prietenii.

 

Tenis de masa

Ca sa ramai activ chiar si in cele mai reci zile de iarna, iti recomandam un joc de tenis de masa: intr-un centru din oras sau chiar acasa, aceasta optiune este perfecta pentru a mentine intreaga familie in forma maxima. Si este mult mai dificil din punct de vedere fizic, astfel incat toata lumea va obtine un antrenament bun!

 

Inot

Frigul nu ar trebui sa te opreasca sa practici unul dintre cele mai iubite sporturi de vara: inotul. Bazinele sau piscinele publice de interior sunt disponibile aproape in toate orasele

 

Fotbal

In locul degetelor aspre si a muschilor obositi de frig poti sa-ti aduni prietenii la o partida de fotbal in interior.

Fotbalul in sala, denumit si futsal, este grozav pentru oamenii care doresc sa isi imbunateasca abilitatile sportive si sa se bucure de acest joc pe tot parcursul anului.

 

Squash

Squash-ul este considerat unul dintre cele mai benefice si sanatoase sporturi din lume. Nu gasesti un partener de squash? Du-te singur! Unul dintre beneficiile majore ale acestui sport este ca poate fi practicat singur.

 

Indiferent de temperaturile de afara, iata de ce sa ramai motivat sa te antrenezi iarna.

 

Articole similare

Cum sa-ti imbunatatesti echilibrul

AFLĂ MAI MULTE

Ce trebuie sa stii inainte de prima ta cursa de alergare montana

AFLĂ MAI MULTE

Incepe antrenamentul de primavara

AFLĂ MAI MULTE

Cum influenteaza emotiile performanta sportiva?

AFLĂ MAI MULTE

5 sporturi de interior pe care le poti practica iarna

AFLĂ MAI MULTE

Cele mai bune tipuri de activitati fizice pe care le poti face cand esti racit

AFLĂ MAI MULTE